De autentiske rejsemål hitter til sommeren 2021

Sjælen af Grækenland

Primo Tours er klar med dejlig græsk nyhed til 2020. Paleros er en uspoleret perle, hvor du kommer helt tæt på den lokale folkestemning. Her får du dejlige strande og den ægte smag af Grækenland.

Nogle hemmeligheder har du egentligt mest lyst til at holde for dig selv, men omvendt kan det bare være alt for svært at holde begejstringen tilbage. Sådan har mange rejsende det efter et besøg i Paleros, der er en intim og hyggelig ferieby på den græske vestkyst, og Primo Tours vil fra den kommende sommer sørge for, at flere får den gode oplevelse. Med en ugentlig afgang direkte fra Billund Lufthavn kommer du ned til en by, hvor charmen fra det lokale liv stadig er intakt, og i de idylliske gader finder både de lokale og turisterne vej til tavernaernes blå stole.

- Det er den slags destinationer, som vi rigtigt gerne vil finde til vores gæster. Noget de får helt ind under huden, hvor de samtidigt har mulighed for at komme tæt på det lokale liv. Det giver de bedste rejseoplevelser, og det giver såmænd også en masse til den egn, de besøger. Paleros er det autentiske Grækenland, hvor du kommer helt ned i tempo, og der er bare noget over at nyde livet med alt det gode fra det græske køkken, mens du får et koldt glas hvidvin i vandkanten, fastslår Bjarke Hansen, der som direktør i Primo Tours selvfølgelig selv har kigget nærmere på det nye rejsemål.

- Vi gør altid en dyd ud af at sikre os, at kvaliteten er på plads, og vi kommer til at have gæster på det charmerende Thalassa Hotel med poolområde og egen strand. Der er også mange andre herlige, børnevenlige strande i området, og så skader det selvfølgelig heller ikke, at du undervejs kan nyde udsigten til olivenlunde, vinmarker og det kuperede terræn, som skaber en smuk ramme om ferien, siger Bjarke Hansen om en egn, hvor der også er gode muligheder for dem, der gerne vil krydre ferien med lidt flere oplevelser.

En oplagt udflugt kunne være en sejltur langs den smukke kyst eller ud til nogle af de charmerende små øer i det Ioniske Hav, men fastlandet er nu også værd at bevæge sig rundt på med spektakulære Meteora, der ikke uden grund er på UNESCO’s liste over verdensarv. Områdets unikke klippeformationer kaldes også for Himlens Søjler med deres isolerede klostre, og det er bare et af mange trækplastre i en forholdsvis uberørt del af Grækenland. Primo Tours tilbyder desuden også udflugter til øen Lefkas, hvor der både er charmerende byliv og spektakulære strande som Porto Katsiki, der går for at være en af Grækenlands absolut smukkeste. Attraktionerne er mange indenfor kort afstand, og her får du sjælen af en feriefavorit. Det er den slags hemmeligheder, som Primo Tours gerne deler ud af.